Åbningstider: mandag – fredag 10-18. Eller efter aftale.

Brug for akut tid? Send en SMS til 42 57 26 12

Vægttab med Hypnose?

Når det kommer til slankekure og vægttab, kender du sikkert allerede de fleste eksperter: Læger, kostvejledere, personlige trænere måske endda personlige coaches, men der er måske en, du ikke har stiftet bekendtskab med endnu, nemlig hypnotisøren.

Ja, du læste rigtigt. Hypnose kan være en effektiv vej for dig, der ikke blot ønsker varigt vægttab eller en effektiv slankekur, men hjælp til en permanent forandring i din mentale tilgang til kost, motion og din anskuelse af det at have udfordringer med vægten.

Har du også prøvet alverdens forskellige vægttabsforløb for så alligevel at falde tilbage i de gamle vaner og tage vægten de tabte kilo på igen, så er Kingodkuren måske noget for dig. Via individuel hypnosebehandling, en kostplan der er til at holde og holdundervisning i kroppens forbrænding, får du ikke bare et effektivt vægttabsforløb, men en livsstilsændring.
Med andre ord giver Kingod kuren dig både et mentalt og fysisk vægttab, der holder.

Vi har nogle af landets billigste priser til kun 2800 Kr. pr. person for hele 12 sessioner.

BOOK HOS OS NU

Hvordan bruges hypnose i forbindelse med vægttab?

Hypnose er en tilstand, hvor dit sind ligger i et rum mellem at være vågen og at sove. I denne tilstand skærpes sindet og det indre psykologiske lag, hvilket betyder, at en hypnotisør kan påvirke lagrede tanke- og følelses mønstre. Derfor kan hypnose bruges til at komme ind og påvirke de usunde og ofte irrationelle vaner og mønstre, der ofte ligger som en bremseklods for et vægttab og en sundere livsstil. Det specielle ved at bruge hypnose i forbindelse med vægttab er, at man har fokus på og mulighed for at ændre bestemte tanke- og handlemønstre, som ofte er de underliggende årsager til den usunde livsstil.

Virker vægttab med hypnose?

Ja, det gør det – i hvert fald for de fleste. Som det meste andet, er der ingen regler uden undtagelser, Kingodkuren er noget helt specielt, fordi den tilbyder en hjælp, som INGEN andre vægttabsforløb gør, nemlig en behandling af de underliggende årsager til den usunde livsstil gennem hypnose. Dette gør den til en varig livsstilsændring frem for en decideret slankekur, MEN det betyder ikke, at de fysiologiske love ikke gælder.

Er vægttab med hypnose farligt?

Nej. Hypnose er en helt ufarlig behandling, hvor du er ved fuld bevidsthed hele vejen igennem. Hypnosen er et værktøj til at give dig kontrollen over de negative følelser og handlemønstre, der ligger i din underbevidsthed, og hypnose kan kun opnås, hvis du hengiver dig til processen. Man kan altså ikke hverken komme eller være i hypnose, hvis man ikke selv ønsker det.

KONTAKT OS

Privatlivspolitik

Jeg er altid lidt skeptisk når jeg skal noget helt nyt, især når det gælder vægttab, for guderne skal vide, at jeg har prøvet lidt af hvert, med svingende held. Det er vi nok mange der har.
Men at “falde” over Kingodkur er det bedste der er sket. Ja ja, man taber sig ikke af hypnose, men jeg er 100% overbevist om, at hypnosen har gjort rejsen meget meget nemmere.

Det var svært at finde et før billede og jeg blev ærlig talt rystet, da jeg så det. Aldrig mere.
Der er 28 kg til forskel.
Tak for jer og tak for hjælpen. Det er betryggende at vide hvor I er, hvis man lige skal boostes.

Jeppe

Hvad er Kingodkuren og hvordan virker den?

Helt kort forklaret, så skal man, hvis man gerne vil have et vægttab, ligge i det, der hedder kalorieunderskud, altså indtage færre kalorier end kroppen forbrænder. Derved skabes en mangel på kalorier, så kroppen nedbryder nogle af de energireserver, den råder over, herunder fedtdepoter, for at frigøre den energi den har brug for. Det resulterer i, jep du gættede rigtigt – et vægttab! Det lyder jo ret simpelt, så hvad er problemet? Er det ikke bare at hoppe på kondicyklen og en af de mange slankekure, som alle lover, at de virker?

Jo, måske for nogle; men de fleste skaber en midlertidig livsstil langt fra den måde, de normalt lever på. Det resulterer i to ting: Et effektivt vægttab og en uholdbar situation, hvor man nemt ryger tilbage i det gamle mønster.

Kingodkuren er en livsstilsændring med hypnose behandling, hvor du indgår i et forløb over 12 sessioner med både individuel hypnose og hold, hvor du lærer om kroppens forbrænding. Der er mange gode råd til slankekure, men en stor del af dem virker ikke i længden. I Kingodkuren fjerner vi via hypnose de mentale blokader, som netop du har, for at kunne gøre plads til en sundere og gladere livsstil, som er holdbar på den lange bane.

Hvad er de mentale forhindringer for vægttab og en sundere livsstil?

Hvad det lige præcis er for nogle mentale forhindringer kan være meget forskelligt fra person til person, eller bare: De mentale forhindringer kan være meget forskellige fra person til person. Det kan f.eks være lavt selvværd, der resulterer i trøstespisning, eller søde sager der bruges som mental belønning. Uanset hvilke vaner netop du kæmper med, så er de stort set altid forbundet med en kompensation, der foregår som følge af fortrængte følelser. Lige netop det kan hypnosen hjælpe dig af med.

Er det muligt at opnå vægttab uden motion?

Det korte svar – Ja det er det. Motion er rigtig godt for mange ting, men ligger det ikke i kortene for dig at dyrke en masse motion, så er vægttab uden motion muligt. Det kræver som tidligere nævnt et kalorieunderskud at opnå et vægttab. Det betyder, at så længe du indtager færre kalorier, end du bruger, er det teoretisk set ligegyldigt, om du sidder i en lænestol hele dagen og spiser chokolade. Det er dog ikke tilrådeligt af mange forskellige årsager. Det og mere lærer du også om på Kingodkuren sammen med dine individuelle hypnose behandlinger.

Slankekur med kostplan

Kroppen skal have den rigtige næring. Du vil derfor også få tildelt en kostplan, som du skal følge. Samtidig får du undervisning om kroppens forbrænding på et af vore mange hold, så du lærer at håndtere dit blodsukker og ikke får en altoverskyggende sukkertrang, der ødelægger dit humør og motivation. Den største forskel vil dog være din mentale tilstand og tilgang til tingene.

Du lærer at forstå din hjernes signaler, når den beder om sukker, og i stedet for at arbejde mod hjernen, lærer du at arbejde med den. Det gør, at du ikke ser den som din fjende i vejen mod et holdbart vægttab, men i stedet som din ven.

Slankekur der virker

Vi har indtil videre hjulpet over 15.000 mennesker til et sundere og gladere liv med varigt velvære både mentalt og fysisk. Skal vi også hjælpe dig?

– 40 Kg

– 20 Kg

– 40 Kg

– 40 Kg

– 20 Kg

– 20 Kg

5-Stjerner på Trustpilot.dk

Er vægttab med hypnose noget for mig?

Den ideelle kandidat til vægttabsforløb med hypnose er dig, der har svært ved at holde dig til en balanceret kostplan og generelt har udfordringer med usunde mønstre. Ting som f.eks overspisning og ekstraordinær trang til søde sager kan ofte være et udtryk for nogle problemer i underbevidstheden. Det kan være lavt selvværd, mangel på bekræftelse eller en række andre ting i underbevidstheden, der skaber usunde mønstre.

Underbevidstheden er det sted, hvor alle dine følelser, vaner og afhængigheder er lagret. Da og fordi hypnose giver adgang til underbevidstheden og ikke kun bevidstheden, kan hypnotisøren skubbe til dine underbevidste ressourcer og igangsætte forandringsprocesser, som en gang for alle kan gøre op med de usunde vaner og hjælpe dig til et sundere og mere velafbalanceret liv, fysisk såvel som mentalt.

Det er ofte mangel på behandling af de underliggende årsager, der gør, at man til trods for et succesfuldt vægttabsforløb ender med at vende tilbage til de usunde mønstre. Derfor er Kingodkuren kuren mod slankekure, og det sidste vægttabsforløb du har brug for.

Find din behandler her og tilmeld dig Kingodkuren

Shinhypnose Rødovre v/ Tina Kristensen

Hypnose Bornholm v/ Pernille Skjoldby

Shinhypnose Hillerød v/ Annette Dich

Hypnose Fredericia. Indehaver af Kingodkur Jette Kingod